In

Véleményezős oldalak

Save my soul
Az oldal középpontjában a kritikai szekció áll. Rengeteg cikksorozatot és toplistát teszek közzé sorozatokat, filmeket és legfőképp színházat érintve, ezzel bemutatva a kedvenceimet. Igyekszem bemutatni azt a művészi világot, amit kiskorom óta tisztelek, és ki tudja? Talán sikerül elérnem pár embernél, hogy jobban megismerje és esetlegesen megszeresse azokat a tehetséges egyéneket, színházi előadásokat, filmeket-sorozatokat, akikről/amikről írok. Lessetek be hozzám!

Lillsz in Bookland lillszinbookland.bs.com
Én Lilla vagyok, aki szabadidejében nem csak olvas, hanem sorozatokat is néz. A blog 2017-ban indult, augusztus elsején, amikor ketten indítottuk egy barátnőmmel Bookworm's Bookshelf néven, majd nem sokkal egy évre rá már egyedül folytattam, de más néven, ez lett a Lillsz in Bookland. A blog főként könyvekről szól, de arról is amit szeretek, ami vagyok.

Magyar Szerzők
Könyvei Blog

www.hungarybooks.hu
Egy Hallássérült Lány Blogja oldalaként jött létre saját könyves blogom. Nem kritikát írok, hanem véleményt az adott könyvekről, interjút készítek a szerzőkkel és bemutatom az olvasóknak a magyar szerzőket és a könyveiket. A Magyar Szerzők Könyvei blogom 2 éves múlt szeptemberben. Ha szeretnéd kövesd az oldalt a facebook-on is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése