In

Egyéb oldalak


Imolka Illustrations
Az Imolka Illustrations blogomon a személyes, mindennapi bejegyzéseim mellett elkészült rajzaimról, illusztrációimról és egyéb grafikai munkáimról szeretek olvasóimnak mesélni. Ha érdekelnek téged egy szabadúszó grafikus rajzai és írásai, akkor sok szeretettel várlak téged a blogomon! ^-^ Az összes munkát pedig a imolkaillustrations.com oldalon találjátok.
Magyar Szerzők Könyvei Magazinwww.magyarszerzokkonyveimagazin.hu
Pár éve gondoltam erre, amolyan fantazmagória ötletnek, mert nem gondoltam, hogy megvalósítható lenne. Idén Júlisban volt első lapszám pdf-ként, azóta számos változást eszközöltem, mint csapat, és mint stílusában. Október 1-én új magazin és új csapattal indult útjára.
Babakonyha •
A blogom a Babakonyha a fruktóz- és tejmentes diéta szerint.
A kislányom ételérzékenységei hívták életre azzal a céllal, hogy segítsek a hasonszőrű anyukáknak fruktóz-laktóz-tej-tojásmentes receptekkel, később dietetikusi tanácsadással. Ha szeretnétek kövessetek a facebook oldalon is. 

My easy bullet journal
A blogomon a bullet journal rendszerhez szolgálok ötletekkel, inspirációval, illetve mindenféle tanulós, rendszerezős témák is felbukkannak időnként. Az a célom, hogy segítsek azoknak, akik szeretnének eredményesebbek lenni a hétköznapokban. Naplózzunk együtt!
Mindenütt jóóó
Blog utazásról, repülésről, UNESCO világörökségekről, és ízekről. Ha szeretsz utazni vagy szeretnél gyönyörű képekkel találkozni és megtudni, hogy mely helyekre érdemes ellátogatnod, akkor iratkozz fel a Mindenütt jóóó oldalra, hiszen itt rengeteg új hellyel ismerkedhetsz meg legyen az Magyarország területe vagy külföld.
Utazz velünk földön, vízen, levegőben!

Wynessa, a menedék
Üdv Wynessa Birodalmában, egy másodéves egyetemista személyes blogján. Itt a bejegyzéseim mellett, a történeteimet is olvashatod. Illetve a vidder és szerepjátékos munkásságomat is figyelemmel követheted.

Szeretettel várlak, ha a szürke hétköznapokból kiszakadva meg szeretnéd húzni magad nálam.

Luthien Könyvvilága
A Luthien Könyvvilága egy könyves blog, ahol könyvértékeléseket, szerzőkkel készült interjúkat, könyves tageket és más könyvekkel kapcsolatos bejegyzéseket találhattok. Sokféle zsánerben olvasok, ezért az értékelések is sokfélék


HUNDRED MOORS
Azért hoztam létre a blogot, hogy LGBTQ+ témákat tudjak körüljárni a könyvajánlóimmal és a saját történeteimmel. A saját írásaim főleg történelmi fickókba oltott gay romance történetek. Ezek között vannak önálló illetve folytatásos novellák és regényrészletek is. Próbálok mindenkinek teret engedni, aki kopogtat a fejemen, és szeretné, ha elmesélném a történetét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése