In bloggerjáték

Bloggerjáték: Párkapcsolat manapság

Az év második hónapja is elérkezett, így egy újabb játékkal kedveskedünk nektek. A bloggerjátéknak az a lényege, hogy egy-egy témával kapcsolatban cikket kellene írnotok, amit természetesen mi fogunk majd megadni minden hónapban. Van ám nyereménye is a játéknak (a cikk végén eláruljuk), ami egyelőre nem kézzel fogható, de ha többen játszotok biztosan mi is nagyobb ajándékkal fogunk meglepni titeket.Összesen három hét áll majd a rendelkezésetekre, ha részt szeretnétek venni ebben a játékban.

A februári témánk:

Párkapcsolat manapság

Mivel a február első hetei a Valentin napi ajánlatokkal van tele, így szeretnénk, ha írnátok erről az "ünnepről" és természetesen a párkapcsolatról avagy a szingliségről mindent, ami szerintetek egy ilyen bejegyzésbe beleillik. Ezt a két pontot (Valentin-nap és párkapcsolat / Valentin nap és szingliség) szeretnénk, ha kifejtenétek bővebben, de természetesen bármire kitérhettek ezen belül. 
Adunk ötletet is hozzá:

  • Korunk párkapcsolata hogyan alakul a 21.században?
  • Hogyan találhatunk rá párunkra?
  • Szingliként hogyan vészelhetjük át az ilyen szerelmes időszakokat?
  • A szingliség/párkapcsolatok előnyei/hátrányai
  • Valentin-napi hype
A játék vége: február 24.
Ezután pedig a kész cikkeket szavazásra bocsájtjuk a facebook csoportunkban (kérünk titeket, hogy csatlakozzatok). Szeretnénk, ha meg is indokolnátok azt, hogy miért arra voksoltok, akire.

Ugye nyereménye is lesz a győztesnek:
- egy hónap hirdetés a blogzaholicon és ha szeretné, akkor az instagrammunkon (https://www.instagram.com/blogzaholic/) is
- nem tudom ki mennyire ismeri a G-Portált, de vannak ott kreditjeim és szívesen elhasználom egy bannercsíkos hirdetésre (http://gportal.hu/smsarchivum)
- ő lesz a következő interjúalany / kérhet kritikát az oldaláról
A bejegyzéseket ezen poszt alá várjuk vagy a facebook csoportos posztunk alá!
Reméljük örömmel részt fogtok venni a játékban! 

A blogzaholic csapata:
💻 https://blogzaholic.blogspot.com
📧 blogzaholic@gmail.com

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése